متداول ترین ایرادات احتمالی آسانسور ها

با گسترش یافتن استفاده از تجهیزات بالابر و اسانسور در ساختمان های امروزی، نیاز به بهره مندی از خدمات نصب و تعمیر آسانسور نیز بیش از پیش مطرح شد و مجموعه های زیادی نظیر شرکت خدمات فنی شهرآرا به منظور ارائه ی سرویس های با کیفیت و تخصصی، در این زمینه فعالیت گسترده ای را آغاز کردند. با توجه به تجربیات به دست آمده بخش زیادی از مشکلات متداول که ممکن است برای این دستگاه به وجود بیاید، مربوط به نحوه ی استفاده و نوع کاربری از آن است و بخشی نیز به کیفیت ساخت و همچنین چگونگی سرویس سالیانه آسانسور بر می گردد که در این خصوص به طور معمول لازم است که در بازه های زمانی منظم از خدمات مربوطه استفاده شود تا تمامی قطعات و نحوه ی عملکرد آن ها تست و بررسی شده و در صورت داشتن ایراد و مشکل جدی، هر چه سریع تر نسبت به رفع و تعمیر قطعه یا قطعات اسانسور اقدام شود تا از به وجود آمدن خطرات و نقص فنی گسترده تر جلوگیری گردد. در ادامه ی این مقاله ی تخصصی به بررسی دو مشکل که در مورد انواع آسانسور های نصب شده در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و .... رایج می باشند، پرداخته شده است.

رفع عیب درب آسانسور

درب این دستگاه چه از نوع اتوماتیک باشد و یا نیمه اتوماتیک ممکن است دچار مشکلاتی شود و شما به عنوان استفاده کننده از این وسیله ی پر کاربرد، متوجه شوید که عملکرد معمول را نداشته و نیاز به استفاده از خدمات تعمیر اسانسور دارد. در برخی موارد مشاهده می شود که وقتی درون آسانسور قرار می گیرید، درب مرتبط با طبقات بسته می شود اما درب اتوماتیک آن مجددا باز می گردد، در این مورد و البته در موارد مشابه دیگر لازم است که فرد متخصص سیم کشی مدار ایمنی و دو شاخه ی درب اتومات کابین را چک کند و از سالم بودن و درست عمل کردن ان اطمینان کسب نماید. مشکل بعدی که در اکثر مواقع موجب ترس و دلهره ی افراد می شود، این است که این دستگاه در طبقه ی مورد نظر قرار گرفته اما درب اتوماتیک آن باز نمی شود؛ در صورتی که با چنین موردی برخورد داشتید حتما با شرکت خدمات فنی شهرآرا تماس بگیرید تا یکی از کارشناسان و تکنیسین های مجرب ما به محل شما اعزام شود و سریعا لته های درب، ریل ها، قدرت موتور درب و سیم کشی های مربوط به آسانسور را چک نماید تا دیگر با چنین مورد استرس زایی مواجه نشوید. یکی دیگر از متداول ترین ایرادات احتمالی درب آسانسور این است که در با سرعت نامناسبی بسته می شود؛ یعنی سرعت آن تند تر یا کند تر از حد معمول است، در هنگام مشاهده ی چنین مسئله ای نیز پیشنهاد می کنیم که از دستکاری خودسرانه بپرهیزید و با شرکت پشتیبان و تعمیرات آسانسور شهرآرا تماس بگیرید.

متداول ترین ایرادات احتمالی آسانسور ها

علت لرزش کابین آسانسور چیست؟

 شاید شما نیز این تجربه ی ناخوشایند را داشته اید که وقتی درون اسانسور قرار دارید، متوجه لرزش بدنه و تکان خوردن کابین آن شوید. مسلما این حالت احساس بدی برای اشخاصی که درون این تجهیز هستند، ایجاد می کند اما مثل هر مشکل دیگری، راه حلی دارد. اول از همه باید به مسئله قت کرد که آیا این اتفاق در طبقات خاصی رخ می دهد، آیا بیش از ظرفیت دستگاه از ان استفاده نشده است و اینکه آیا در کل طبقات یک ساختمان و در هر حالتی شاهد لرزیدن کابین آسانسور هستید؟

 زمانی که می خواهید با شرکت شهرآرا تماس بگیرید، حتما به طور دقیق کارشناسان ما را از جزییات تجربه ی خود و مشکل پیش آمده برای آسانسور منزل یا محل کارتان مطلع سازید. لرزش کابین اسانسور به عنوان یکی از مشکلاتی که ممکن است بعد از نصب این دستگاه به وجود بیاید، نیازمند بررسی کارشناسانه برای کشف علت اصلی آن است اما ایجاد هر گونه مشکل در نصب ریل ها، نا متناسب بودن سایز آن ها و عدم وجود فاصله ی استاندارد بین ریل ها می توانند یکی از مهم ترین دلایل ایجاد این ایراد باشند. نوع طراحی کابین آسانسور و ضخامت ورق های فلزی لازم برای ساخت آن  نیز می تواند در انتقال دادن لرزش ها به داخل بدنه ی آن موثر باشد. معمولا در هنگام تولید این تجهیز با استفاده از نرم افزار های تخصصی میزان دقیق لرزش دستگاه در هنگام حرکت با سرعت های مختلف سنجیده می شود و اگر از ضخامت مناسبی از ورق های لازم استفاده گردد تا کابین اسانسور به اندازه کافی سنگین باشد، در هنگام استفاده ی کاربر چنین مشکلی بروز نخواهد کرد اما از دیگر دلایل لرزش کابین آسانسور می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • فاصله ی زیاد کفشک ریل کابین که موجب ایجاد حرکت های ریز افقی کابین خواهد شد ( لقی کابین سانسور )
  • آچارکشی ما مناسب و عدم استاندارد بودن اتصالات در هنگام مونتاژ
  • ساییدگی لنت کفشک و اصطکاک آن با ریل ها
  • تنظیم نبودن درب ها
  • عدم تنظیم لرزه گیر های روی کابین
  • جرم گرفتگی شدید ریل های آسانسور
  • یکسان نبودن میزان کشش سیم بکسل های متصل به بدنه
  • ایجاد اختلال در عملکرد معمول موتور دستگاه
خواندن 2574 دفعه

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید